QGIS online workshops

Som noget nyt har vi valgt at tilbyde QGIS online spot-workshops, som består af et forløb på 6 workshops målrettet specifikke funktioner i QGIS. Du vil bl.a. lære, hvordan data udvælges og sorteres på forskellige måder, både med den grafiske brugerflade og med SQL, samt, hvordan man kan lave sin egen prisskabelon.

Det anbefales, at deltagere har grundlæggende viden om brugen af QGIS på forhånd, da der ikke vil være tid til at gennemgå basale funktionaliteter på vores spot-workshops. Er du nybegynder, kan du kontakte os angående en introworkshop, så vi kan klæde dig på til at følge vores spot-workshops.

De 6 workshops er uafhængige af hinanden, og afholdes som udgangspunkt hver anden uge. Når forløbet har været afholdt gentages det lidt efter - så kan man ikke deltage første gang det bliver afholdt, har man muligheden for at deltagere på et senere tidspunkt.

Pris: 995,- pr. kursus og 4.995,- ved tilmelding til alle 6 workshops (ekskl. moms)*

Varighed: Alle workshops starter kl. 9 og har en varighed på 2 timer + 1/2 times spørgerunde

Andet: Inden workshoppen vil man få udleveret en data-pakke, så alle arbejder på samme grundlag, samt instruktioner til, hvordan du henter og opretter QGIS projektet. Data skal downloades inden workshoppen går i gang.

 

1. forløb:

28/04 - udvælgelse af data vha. udtryk
12/05 - Geoprocessing-værktøjer til vektordata
26/05 - Print composer
09/06 - Processeringsværktøjskasse
23/06 - Model builder
04/08 - Rasterkort

2. Forløb

18/08 - udvælgelse af data vha. udtryk
01/09 - Geoprocessing-værktøjer til vektordata
15/09 - Print composer
29/09 - Processeringsværktøjskasse
20/10 - Model builder
03/11 - Rasterkort

 

OBS: Gennemførelse af kurserne kræver minimum 3 deltagere

 

*Du behøver ikke tilmelde dig alle 6 workshops på én gang for at gøre brug af rabatten - vi skal nok sørge for at rabatten trækkes i sidste ende

Ikke fastlagt dato

TILmeld dig her

2 + 3 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.