DanDasGraf er under udvikling

DanDasGraf er under udvikling

Udgivet d. 17 juni 2020

Hos Orbicon Informatik har vi netop opstartet et spændende udviklingsprojekt, som omhandler etableringen af en opdateret version af DanDasGraf, hvori den nye datamodel DanDas 3.0 understøttes. Løsningen udarbejdes i samarbejde med vores kunder for at sikre et gennemtænkt produkt, der tager højde for brugernes krav og ønsker. Løbende sparring vedrørende funktionaliteter og prioriteringer skal sikre en effektiv løsning, der garanterer, at integrationen lever op til vores kunders forventninger og vores kvalitetsniveau.

Den første version af DanDasGraf består af en omsætningstabel, som garanterer, at jeres data fra jeres nuværende DanDasGraf-version kan importeres og eksporteres i de nye formater helt gnidningsfrit.

Vi håber på opbakning fra vores kunder og samarbejdspartnere, og vil derfor tilbyde integrationen til 20.000 DKK, hvis man køber løsningen inden den 30. juni. Herefter kan løsningen selvfølgelig stadig købes, dog til en pris på 30.000 DKK.

Du kan altid kontakte vores salgschef Dan Kiilerich, hvis løsningen har vækket din interesse, og hvis du vil høre mere om integrationens funktioner.

Dan O. Kiilerich

Salgschef
+45 51 83 51 80
Del denne side