Partnerskab med Blue North

Partnerskab med Blue North

Udgivet d. 23 marts 2017

Orbicon Informatik og Blue North har netop indgået en samarbejdsaftale. Baggrunden for dette interessante partnerskab skal først og fremmest findes i begge parters fokusering på dataanalyser.

Dataanalyser er fremtiden

Udbredelsen af sensorer og fjernaflæste målere i de danske forsyninger udgør i dag en bestandig stigende og meget interessant kilde til ny realtidsdata. Det er derfor oplagt at inddrage disse store mængder af data i beslutninger på et taktisk og strategisk niveau. Data brugt på den rigtige måde, og i den rigtige sammenhæng, kan give ny og værdifuld indsigt.

Orbicon Informatik kan, med Blue North som partner, tilbyde en komplet dataservice – fra dataopsamling, proces og validering til analyse og udstilling i et beslutningsbaseret miljø, med GIS-analyse som et bærende element.

At komme i gang med dataanalyser har tidligere været en forhindring grundet kompleksitet, økonomi og manglende overblik, men de primære barrierer er nu brudt ned, og det er muligt at få udbytte for marginale investeringer og med begrænset risiko.

Partnerskabet mellem Orbicon Informatik og Blue North skal på sigt være med til at fremme anvendelsen af data-drevne beslutninger gennem analyser af kvalitetssikrede data. Blue North sikrer, at der løbende er kvalitetsdata til rådighed. Hvorimod Orbicon Informatik har udviklet automatiserede analyser gennem cloud-softwareløsninger.

Det bliver spændende at se de første resultater af dette nye partnerskab. Vi tror på, at vi sammen kan være med til at løfte vores kunder, ved at sikre dem kvalitetsdata og anvendelige dataanalyser, der er relevante i de daglige driftsbeslutninger. Anders Tvegaard

Blue North er specialister i at udføre flowmålinger for forsyningsbranchen og procesindustrien. Denne ekspertise kombineret med meget høj datakvalitet fra måleudstyr, sikrer løbende, pålidelige data til konkurrencedygtige priser. Blue North tilbyder abonnement på data og kunderne slipper dermed for selv at skulle opsætte, kalibrere og vedligeholde et antal af målestationer. Bluenorth.dk

Vi forventer os meget af samarbejdet og ser frem til en mulighed for sammen at hjælpe kunderne med at tage data-drevne beslutninger. Det bliver interessant at se, hvor denne udvikling kan tage markedet hen. Thomas Franck

Kontakt os og hør, hvad partnerskabet kan tilbyde dig, eller få en dialog om hvordan I kommer i gang med dataanalyser.

Anders Tvegaard, direktør Orbicon Informatik + 45 2054 2506

Thomas Franck, Blue North + 45 5354 00 77

Del denne side