Om os

Vi skaber overblik over komplekse sammenhænge

I Orbicon Informatik udvikler vi platformsuafhængig software og IT-produkter. Vi leverer den mest udbredte software til de danske forsyningsvirksomheder, kommuner og private virksomheder. Vi arbejder derfor målrettet med digitale løsninger, der kan anvendes som værktøj i den stigende urbanisering, smart city og klimatilpasning. Det handler om overblik over ressourcer, værdier, økonomi og fremtidige opgaver.

 

Bredt samarbejde

Vores kunder roser os for vores evne til at forstå deres virkelighed og til at skabe løsninger, der tager højde for komplekse sammenhænge. Vi er ikke er eksperter i alt, og samarbejder derfor bredt med flere forskellige partnere for at opnå bedst mulig indsigt og forståelse af markedet og vores kunders udfordringer. Vi trækker løbende på kompetencen hos vores 600 rådgiverkollegaer i Orbicon, der er specialister i løsning af vores kunders daglige udfordringer.

 

Ens succes afhænger af ens data

Det er vores opgave at være et skridt foran. Vi forbereder vores systemer på en verden, hvor ens succes afhænger af, hvor god man er til at udnytte data – og hvor gode data man har. Uanset om det er et værktøj til sagsbehandling i en kommune eller ledningsregistrering i en forsyning, lægger vi stor vægt på datakvalitet og uafhængighed af platforme, som sikrer agilitet og bedst mulige udgangspunkt for samarbejde med vores kunders værdi for øje.

Hos os bliver I en del af et fællesskab. Vores mange brugere deler viden og erfaringer på brugermøder, konferencer og skræddersyede kurser.

Snak med os - få overblik og mere ud af dine data.