Om os

En del af Orbicon

Orbicon Informatik er en del af den rådgivende ingeniørvirksomhed Orbicon, som arbejder med grønne, bæredygtige løsninger indenfor miljø, klimatilpasning, forsyning, byggeri og infrastruktur. Orbicon Informatik samarbejder med Orbicons rådgiverforretning for salg og rådgivning af vores platformsuafhængige software og IT-produkter, samt med digitalisering af arbejdsprocesser og forretningsgange primært indenfor forsyning, kommune og miljøområdet, og selvfølgelig også private virksomheder.

Markedsledende software

Orbicon Informatik tilbyder markedsledende software indenfor både asset management, data management, drift og projektering. Vores spidskompetence er bl.a. vores markedsledende softwareløsninger til registrering af vand, spildevand og fjernvarme. Vi tilbyder målrettede digitale løsninger, der kan anvendes som værktøj i den stigende urbanisering, smart city og klimatilpasning. Det handler om overblik over ressourcer, værdier, økonomi og fremtidige opgaver.

Succes afhænger af data

Det er vores opgave at være et skridt foran. Vi forbereder vores systemer på en verden, hvor succes afhænger af, hvor gode vi er til at skabe og udnytte data. Uanset om det er et værktøj til sagsbehandling i en kommune eller ledningsregistrering i en forsyning, lægger vi stor vægt på datakvalitet og uafhængighed af platforme, hvilket sikrer agilitet og bedst mulige udgangspunkt for samarbejde med vores kunders værdi for øje.

Hos os bliver I en del af et fællesskab. Vores mange brugere deler viden og erfaringer på brugermøder, konferencer og skræddersyede kurser.

Snak med os - få overblik og mere ud af dine data