Partnerskab

Partnerskaber der udvider horisonten

Hos Orbicon Informatik mener vi, at partnerskaber skaber grobund for udvikling, samt giver os en større forståelse for de udfordringer vores kunder møder i dagligdagen. Ved hjælp fra vores partnere kan vi imødekomme vores kunders behov og mindske nogle af de udfordringer de står overfor.

Orbicon Informatik søger lige nu nye partnere, både nationale og internationale, som kan være med til at udvide vores horisont, ligesom vores nuværende partnere IBM Analytics, Blue North og Bentley i stor grad gør.

Du kan læse mere om vores nuværende samarbejdspartnere herunder.

 

IBM Analytics

Samarbejdet med IBM Analytics er et led i at skabe en mere data-drevet tilgang for Orbicon Informatiks kunder, som skal sikre højere kvalitet og effektivitet i den daglige drift. Mange af vores kunder arbejder med meget store datamængder, og samarbejdet med IBM Analytics skal fremme de data-drevet beslutningsprocesser, som skal være med til at overskueliggøre kundernes arbejdsopgaver.


Blue North

 Partnerskabet med Blue North  bunder i et gensidigt fokus på datanalyser, som skal kunne være med til at fremme anvendelsen af data-drevne beslutninger.
Orbicon Informatik kan, med Blue North som partner, tilbyde en komplet dataservice, hvilket gør det nemmere og mere overskueligt for vores kunder at komme godt i gang med dataanalyser.


Bentley Systems

Softwarehuset Bentley Systems er endnu en af Orbicon Informatiks samarbejdspartnere, og vi er udnævnt til Bentley GULD Partner. GULD Partnerskabet giver Orbicon Informatik afsætningspotentiale i hele Norden samt et udvidet produktsortiment, som vi mener kan skabe stor værdi hos vores kunder.

 

SKI Leverandør