Vilkår og betingelser

Kundeservice er vigtigt hos Orbicon Informatik

Hos Orbicon Informatik vil vi gerne sikre, at vores kunder har en god serviceoplevelse. Vi giver derfor også vores kunder standardiserede forhold, så alle har de samme vilkår. Vi tror på, at vi ved at have specifikke arbejdsgange og standardarder, er med til at sikre, at vores kunder bliver behandlet ens.

De generelle Salgs- og Leveringsbetingelser - 30082019

 

1. level support

Som kunde hos Orbicon Informatik har du mulighed for at benytte dig af vores support. Vi opdeler alle kundehenvendelser i disse tre kategorier og behandler dem i henhold til følgende.

 

 

Rammeaftale

Vi tilbyder at indgå rammeaftaler for vores kunders løbende behov for assistance. En rammeaftale sikrer blandt andet, at henvendelse om opgaveløsning igennem vores 1. level support kan igangsættes uden afklaring af betalingsvilkår. Hertil kommer, at man med en rammeaftale, opnår særlig fordelagtig prissætning på vores timesats.

 

Standard timesatser

  1. Chefkonsulent/ senior projektleder - 1.500 kr.
  2. Senior konsulent/projektleder - 1.325 kr.
  3. Konsulent - 1.150 kr.

Priserne er ex moms, gældende fra den 1. januar 2019.

 

Standard SLA

SLA, som er en forkortelse for Service Level Agreement, er en del af aftalen mellem Orbicon Informatik og vores kunder. Den beskriver vedligeholdelses- samt fejlmeldingsprocedurer og herunder blandt andet reaktionstider. 

Vores SLA - 06062019.